Hair toppers och toupe för tunt hår

En hair topper är en halvperuk eller toupe som fästs i befintligt hår eller limmas på hjässan. De används av kvinnor och män som kämpar mot tunt hår. Huvudsaken frisör och Sveriges Perukspecialister AB erbjuder toppers av absolut högsta kvalite. Vi ger dig en naturlig look där det inte går att urskilja på vad som är peruk eller befintligt hår. Nedan hittar du före och efter exempel av utförda jobb och relevanta länkar.

Vi erbjuder Belle Madame's sortiment som du hittar här.

Topper äkta hår dam. Före och efter.

Om toppers i äkta hår för dam

En topper för kvinnor kan ses som en enkel assosear att ha antingen i vardagligt bruk eller när du vill känna dig lite extra fin. Fördelen med toppers i äkta hår är att de är så nära eget vanligt hår du kan komma. Det kan också innebära att du kan utföra värmebehandlingar precis som med vanligt hår.

Toupé för man

Hair toppers eller toupe är en klassisk och snygg lösning för män som tampas med tunt hår. En fördel med lösningen är att du slipper genomgå operationer. För män brukar toppern limmas på hjässan till skillnad från metoden som används för kvinnor där peruken fästs med clips i befintligt hår. Läs mer om fästningsmetoder här.

topper äkta hår herr. Före och efter

Tekniken för män har kommit långt och du skulle bli förvånad över hur vanligt det faktiskt är med toupe. Vi på Huvudsaken har hjälpt många män att hitta rätt. Vi hjälper gärna dig med, kontakta oss.

Syntetiska hair toppers för kvinnor

Syntetiska peruker och hair toppers har fördelen att de är lätta att tvätta och styla.
 syntet topper dam för grått hår, exempel på utföranden.
syntetperuk topper i guldnyans. Före och efter Huvudsaken frisör,.

Köp en hair topper hos Sveriges Perukspecialister

Oftast börjar vi med att du bokar en konsultation där vi tillsammans går igenom och beställer hem de peruker som du är intresserad av. Därefter ses vi igen och klipper samt stylar dig för absolut bästa resultat.

Vi arbetar framför allt med Belle Madame, se utbudet här.

Kontakta oss eller boka tid för peruk-konsultation redan idag. Vi svarar också gärna på frågor.

 
Kontakta oss Boka tid