Så köper du en peruk

Kom förbi eller boka tid för en utprovning, även Drop-in i mån av tid. Medtag ev., remiss. Salongen har bland annat avtal med Uppsala, Stockholm och Västmanlands Landsting. Salongen tar givetvis även emot privata kunder som önskar införskaffa peruk. 

Observera att en köpt peruk ej har öppet köp eller bytesrätt. Salongen har ej möjlighet att sälja begagnade varor vidare.

Två besök

Vid ditt första besök hos mig går vi igenom stil & färg på önskad peruk. Finns en perukmodell hemma som du trivs med, får du givetvis med dig den på en gång! Hittar vi inte det du önskar, beställer vi hem flera peruker som vi tror ska passa dig. Dessa peruker provar vi vid ditt andra bokade besök. Vi klipper in din peruk om så önskas. Behövs ytterligare justering/klippning inom rimlig tid efter ditt köp så ordnar vi det.

Boka tid Kontakt

Med ditt hår förändrar du din stil. Tufft, romantiskt eller sportigt, du väljer, jag ger dig råd.
bild på Karin, ägare av Huvudsaken

Karin Monie
Perukspecialist och ägare

Skötselråd

Du får även skötselråd som vi noga går igenom tillsammans. Du behöver special produkter för att sköta din peruk, antingen det är äkta hår eller syntethår. Det kostar dig mellan 490-590 kr. Vi går igenom produkternas användningsområden så du känner dig trygg. Vänligen observera att dessa produkter byts inte in i efterhand.

Innan du bestämmer dig för vart du ska gå, besök bloggar, hemsidor och ev., butiken för gratis kataloger som ger en uppfattning om vilken salong som passar dig bäst!

Ögonbryn och fransar

Ögonbryn och fransar kan också falla. I shoppen kan du handla lösfransar och praktiska “mallar” att måla i dina bryn.Vi ger dig värdefulla tips om hur du sätter fast fransar och målar i dina bryn.

Salongen har mineral Make-up och önskar du så lägger vi gärna en Make-up åt dig vid ditt besök, självklart kostnadsfritt.

Sjukhus och hembesök

Vi gör gärna HEMBESÖK och SJUKHUSBESÖK. Peruker och tillbehör medtages, utprovning görs direkt på plats! Betala gärna med kort då kortterminal finns tillgänglig vid besök.

Kom till oss om du förlorat ditt hår, eller har tunt hår och känner att du vill ha en snygg modern frisyr som du känner dig säker och trygg med. Man behöver inte vara sjuk för att vilja köpa en peruk. Jag har hjälpt många som mår väldigt dåligt över sitt tunna hår.

Specialerbjudanden vid köp av flera peruker

Jag ger dig alltid bra erbjudanden vid köp av flera peruker! Passa på att skaffa dig två peruker på en gång så du har att växla med. Antingen två lika ,eller varför inte våga lite, skifta färg eller längd?